Tillbaka till startsidan
svenska
dansk
Distributör för Brunswick i
Sverige, Danmark och Island
 
Premiär för Viking Voice!

Det behövs inga ögon i nacken längre - det räcker med en snäcka i örat!

Det började med högljudda rop tvärs över hallen – ”det är stopp på banan 7”. Med åren övergick det till nya ”tekniska lösningar”, en ringklocka som väckte upp även de djupt sovande!

På tjugohundratalet när alla fokuserar på att ge kunderna riktigt bra service, minimera tiden för maskinstopp som minskar intäkterna och samtidigt kämpar för att hitta effektiva arbetssätt som inte kostar för mycket. Då kan man ta hjälp av den senaste tekniken, Viking Voice, utvecklat av VBS Bowling AB.

Viking Voice är maskinen som ”talar om” vad som ska göras – oftast innan kunden ens märkt att det behöver göras. Det är så Viking Voice fungerar – Brunswick GS-maskinen ”berättar” direkt i personalens öronsnäcka, vilket fel som uppstått.

Med Viking Voice kan personalen arbeta lugnt och effektivt med övriga arbetsuppgifter i hallen och ändå alltid vara helt uppdaterade om vad som sker med maskinerna. Redan på väg till maskinen vet de vilket fel som uppstått, kan planera åtgärderna innan de ens nått fram. De kan ta med dig rätt verktyg och de vet var i maskinen felet finns.*kräver Viking Scoring och GS-maskiner från GS-92 med silver-box och interface.

 
NYHETSBREV
Håll dig uppdaterad!
 

Mer info   Alla nyheter
 
SENASTE KLOTRECENSIONEN
 
WEBBFRÅGAN
Har du provat några av de nya DV8 kloten?
  Ja
  Nej
  Nej, men jag ska köpa ett
Visa resultat
Tidigare frågor
VBS Bowling AB  -  Ingela Gathenhielms Gata 1, 421 30 Västra Frölunda  -  Tel: +46 (0)31-99 64 30  -  Fax: +46 (0)31-99 64 35  -   Kontakta oss
meriq.semeriq.se