Tillbaka till startsidan
svenska
dansk
Distributör för Brunswick i
Sverige, Danmark och Island
 

Datatekniker sökes
Nu förstärker vi vår tekniska avdelning och söker därför en person till. Arbetsuppgifterna är främst support, utbildning, testning och produktion av vår Viking Scoring. Det ingår även i viss mån att besöka kunder och installera i bowlinghallar.

Du bör ha gedigen kunskap om Windows och vara väl förtrogen med att t.ex. ändra i registryt och kunna hantera nätverk. Arbetet är på vårt kontor i Västra Frölunda, Göteborg, så det krävs att du bor inom pendlingsavstånd eller kan flytta hit.
Maila din ansökan till: stefan.bergstrom snabel a vbsbowl.com
Om VBS Bowling AB
VBS Bowling AB är exklusiv återförsäljare för Brunswick i Sverige, Norge, Danmark samt Island.

Vi har dessutom specialistkompetens på AMF och vi lagerför ett komplett sortiment av reservdelar till AMF bowlingmaskiner.

Viking Scoring som är ett av nordens främsta scoringsystem har vi själva konstruerat och vi erbjuder både nytt och uppgraderingar på mjukvara och hårdvara.

Förutom kompletta bowlinganläggningar, levererar vi allt du behöver för din bowlinghall eller klotshop.

Vi har också en komplett service och support verksamhet, för samtliga typer av kägelmaskiner, banbehandlingsmaskiner, övrig utrustning samt Viking scoring. Våra tekniker finns stationerade runt om i hela landet, från norr till söder och finns alltid nära dig.

Brunswick är marknadsledande inom bowlingbranschen världen över, med egen utveckling och produktion. Nyckelbegrepp och framgångsfaktorer för Brunswick är Innovation, Kvalitet, Service och Support samt Utbildning.
Det moderniseras och byggs nytt
Det pågår löpande omfattande moderniseringar av bowlinghallar i Danmark och Sverige, framförallt investeras det i nya Brunswick GSX maskiner. En hel del gamla träbanor byts ut mot nya Brunswick laminatbanor som har en fantastisk gloweffekt. Många bowlinghallar kompletterat även med bumpers (barn-rännor), nya masker, klotreturer och möbler.

Kunderna vill komma in i en fräsch hall, det skall vara häftig "glow" på banorna och utrustningen. Hallägarna tänker givetvis även på de ekonomiska fördelarna med den nya imagen, ökad driftsäkerhet och det förenklade underhållet.Viking Scoring - Fjärrsupport
Fjärrstyr/Hjälp mig!Klicka och kör!


Teamviewer Quick SupportTeamviewer


 
SAMARBETSPARTNERS
 
 
NYHETER
 
SENASTE KLOTRECENSIONEN
 
WEBBFRÅGAN
Har du provat några av de nya DV8 kloten?
  Ja
  Nej
  Nej, men jag ska köpa ett
Visa resultat
Tidigare frågor
VBS Bowling AB  -  Ingela Gathenhielms Gata 1, 421 30 Västra Frölunda  -  Tel: +46 (0)31-99 64 30  -  Fax: +46 (0)31-99 64 35  -   Kontakta oss
meriq.semeriq.se