Tillbaka till startsidan
svenska
dansk
Distributör för Brunswick i
Sverige, Danmark och Island
 Presentation  Premium package  Basic package  Scoring  Referenser 
 
Lite om hur installationer sker

Först och främst, funderar du på att bygga en bowlinghall så behöver du en hel del bygg-information. Kontakta oss på +46 (0)31-99 64 30 för mer info.

När vi fått förtroendet att bygga din bowlinghall så kommer du att få all hjälp du behöver av oss. Vi arbetar tätt tillsammans med dig under hela planeringsfasen. Vi deltar i byggmöten och lämnar även över all nödvändig dokumentation och specifikationer på en CD skiva till er. En projektledare ställs direkt till ert förfogande.

Våra installationer av nya anläggningar sker i huvudsak med vår egen personal som är utbildade och certifierade av Brunswick.

All utbildning som behövs för er personal ingår, och de kommer att klara drift och skötsel fint efter detta. Även om de inte har sett en bowlinganläggning förut.

Manualer och skötselanvisningar på svenska för maskiner, scoringanläggning och banbehandlingsmaskin ingår.

Samtliga anläggningar besiktigas av SBHF (Sveriges Bowlinghallars Förening, er bransch organisation) innan hallen slutligen lämnas över till er. Ett kvitto för er och oss på att anläggningen uppfyller alla krav.

När hallen färdigställts och öppnas så har ni tillgång till vår support alla dagar året runt mellan 0800-2200.

Smidig och säker garantihantering, vi har ett välsorterat lager av reservdelar om något skulle hända.

 
KONTAKTA OSS
Vår adress, telefon och faxnummer finner du här.

Kontorets öppettider är:
Mån-Fre. 08:00-16:30
VBS Bowling AB  -  Ingela Gathenhielms Gata 1, 421 30 Västra Frölunda  -  Tel: +46 (0)31-99 64 30  -  Fax: +46 (0)31-99 64 35  -   Kontakta oss
meriq.semeriq.se